martes, 4 de agosto de 2015

Taller de cuina amb Antoni Pinya Florit

SABORS SEFARDÍS


Des del Centre Maimó ben Faraig organitzam un taller de cuina amb el mestre Antoni Pinya.
Receptes sefardís relacionades directament amb la cuina mallorquina. Showcooking i degustació acompanyada documentalment del seu protocol tècnic, històric i tradicional.


Cuina salada
  • Bessara. Sopa o puré de faves amb condiments i oli d’oliva.
  • Almodrote d’albergínia. Plat precursor de l’escalivada.
  • Mandonguilles  de peix


Cuina dolça
  • Cassola.Dolç de formatge tendre.
  • Amandines. Pastissets d’ametla.
  • Gató de Muez.


Diumenge, 6 de setembre de 2015. Dia Europeu de la Cultura Jueva.
Lloc: Pati de l’Arxiu Municipal de Can Bordils (carrer Almudaina).
Horari: 12,00 a 13,30 h
Places limitades. Reserva prèvia obligatòria.
Preu: 10 euros.

Informació i reserves:  
Centre Maimó Ben Faraig
Dilluns a dissabte de 10,30 a 14,30 h al telèfon 971225599 extensió 1226

Mallorca Rutes
Dilluns a dissabte de 10’00 a 19’00 h al telèfon: 971728983 o en el correu info@mallorcarutes.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario