SABORS SEFARDÍS
Des del Centre Maimó ben Faraig organitzam un taller de cuina amb el mestre Antoni Pinya.
Receptes sefardís relacionades directament amb la cuina mallorquina. Showcooking i degustació acompanyada documentalment del seu protocol tècnic, històric i tradicional.
Cuina salada
- Bessara. Sopa o puré de faves amb condiments i oli d’oliva.
- Almodrote d’albergínia. Plat precursor de l’escalivada.
- Mandonguilles de peix
Cuina dolça
- Cassola.Dolç de formatge tendre.
- Amandines. Pastissets d’ametla.
- Gató de Muez.
Diumenge, 6 de setembre de 2015. Dia Europeu de la Cultura Jueva.
Lloc: Pati de l’Arxiu Municipal de Can Bordils (carrer Almudaina).
Horari: 12,00 a 13,30 h
Places limitades. Reserva prèvia obligatòria.
Preu: 10 euros.
Informació i reserves:
Centre Maimó Ben Faraig
Dilluns a dissabte de 10,30 a 14,30 h al telèfon 971225599 extensió 1226
Mallorca Rutes
Dilluns a dissabte de 10’00 a 19’00 h al telèfon: 971728983 o en el correu info@mallorcarutes.com
No hay comentarios:
Publicar un comentario